Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

        Αγαπητοί Δημότες  δημιουργήσαμε  το παρόν ιστολόγιο  για να βοηθήσουμε την όσο το δυνατόν άμεση εξυπηρέτησή σας, στον τομέα των εσόδων  της ύδρευσης, του Δήμου μας.
      Για   την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας  θα υπάρχει  δυνατότητα  να  μας τα στέλνετε   με email,  επισυνάπτοντάς τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση και εμείς σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα σας ενημερώνουμε τι πρέπει να κάνετε για την ολοκλήρωσή τους.
      Ευελπιστούμε ότι  αυτή η νέα δυνατότητα  να σας βοηθήσει και να  διευκολύνει τη καθημερινότητά σας. Για μας τους υπαλλήλους  θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία   εξέτασης των αιτημάτων σας και αμεσότητα  στην επικοινωνία μαζί σας.
     Παράλληλα με τη δυνατότητα  της ηλεκτρονικής αποστολής αιτημάτων, ισχύει και η παράδοση αυτοπροσώπως των αιτήσεών σας στο Γραφείο Πρωτοκόλλου  του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι ή στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Μαραθοκάμπου, όπως επίσης  και η αποστολή αιτημάτων  μέσω  του  ΚΕΠ Καρλοβάσου.
     Τα έντυπα  των αιτήσεων  και τα συννημένα  δικαιολογητικά θα τα βρίσκετε στις αναρτήσεις του ιστολογίου και στα παραπάνω σημεία εξυπηρέτησης.
     Τα τηλέφωνα  του Γραφείου Εσόδων  'Υδρευσης -Αποχέτευσης-Άρδευσης  είναι: 2273350616-617-618, το ΦΑΞ: 2273037500 και  η Δ/ΝΣΗ : Μαραθόκαμπος Σάμου 83102.
Τα email  αποστολής των αιτημάτων σας είναι: waterddsamou@0770.syzefxis.gov.gr   και  gppdsamou@gmail.com

Είμαστε  στη διάθεσή σας.
    
   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου